Vejledning til Office 365 på PC

Til denne vejledning skal eleven bruge sin Skolekom bruger + Skolekom-mail.

Tilmelding af bruger til Office 365

1: Klik her for at komme til Office 365-startsiden

2. I boksen i midten skriver man sin skolemailadresse (Fulde navn adskilt af punktummer + @hpr.dk). F.eks.: [email protected] Tryk herefter ”Tilmeld dig”

3. En ny side åbner og fortæller, at du skal tjekke din mail. Her skal du åbne for Skolekom (hvis ikke du har skolekom på computeren, skal du logge ind på serveren og finde Skolekom). Åben Skolekom -> Klik på MailBox -> Åben mailen fra Office 365.

Inde i mailen skulle der stå følgende i midten:

4. Klik på feltet: ”Fuldfør tilmeldingen til Office 365 Education” eller brug linket under.

5. Et nyt vindue skulle åbne som ser således ud:

OBS! Hvis du har åbnet mailen inde på serveren, skal du kopiere linket ind i din browser uden for serveren, ellers henter du bare Office pakken til serveren og ikke din egen computer.

Udfyld felterne med dit navn og en adgangskode (Brug en kode du kan huske), og tryk ”Start”. Du er nu oprettet på Office 365 Education.

Installation af Microsoft Office pakken til PC

1. Efter oprettelsen af din Office 365 bruger, vil du se følgende på din skærm:

Tip: Hvis ikke du ønsker en del tilføjelsesprogrammer på din browser, skal du fjerne fluebenene i følgende bokse:

2. Klik på ”Installer nu”, og åbn filen, som popper op. Klik på ”Kør”

3: Efter installationsfilen er åbnet, kommer der efter lidt tid følgende side frem:

Her klikkes der ”Næste”. Efterfølgende kommer der en ny side frem, hvor der står ”Vi starter med begyndelsen”. Her skal du trykke ”Accepter” i venstre hjørne

4: En video bliver afspillet. Du kan vælge at springe den over ved at trykke næste, eller vente til at videoen spilles færdig. Når videoen bliver færdig kommer der en side som spørger om du vil logge på. Her klikkes der på ”Nej tak. Måske senere”

5: Den nye side popper op, her trykker du næste  Efterfølgende trykker du ”Nej tak”

6: Nu er vi ved vejs ende og Office pakken er nu installeret. Du trykker nu ”Vi er færdige” (4)

Du kan nu finde dine nye Office programmer under ”Start” på menubaren i bunden. -> Alle programmer -> Microsoft Office 2013