Nyt fra...

Audition til Hjørring Sommerspil

Til alle skolens elever og forældre

Vi har fået en henvendelse fra Hjørring Sommerspil, som hermed videresendes til evt. interesserede elever:

Jeg tillader mig at henvende mig, da skoler i Hjørring Kommune er et oplagt sted at søge efter nye skuespillere til Hjørring Sommerspils næste forestilling: "OLIVER !" (frit efter Charles Dickens' "Oliver Twist")

Vi skal bruge skuespillere i alle aldre, og spørger om I vil sætte et af vedhæftede to "reklamer" op på jeres "elektroniske væg" (hvis I har en sådan) og/eller papirprint på relevante "gammeldags / almindelige" opslagstavler.
Såfremt jeres kopibudget ikke er til A4/A3 farveprint, kan jeg levere ønsket antal på jeres kontor. Blot send mig en mail, eller giv mig et telefonopkald.

At medvirke i Hjørring Sommerspil kan ”give pote”: En af børneskuespillerne fra sidste års forestilling: ”Sound of Music” (Rasmus Brix Lytzen), har næste år fået en rolle i Aalborg Teaters opsætning af Sound of Music.

Audition er ganske vist først den 13. januar 2018, men sidste frist for tilmelding er allerede den 15. december 2017.

JENS KJÆRSGAARD
PR-ansvarlig, Hjørring Sommerspil.