Invitation til lysfest for kommende førstartere

Hej med dig :-)

NN NNuNu varer det ikke længe, før du skal starte i skole, og derfor vil vi gerne invitere dig til lysfest på Hjørring Private Realskole onsdag d. 15. november kl. 16.00-17.30. Vi inviterer også alle de andre børn, som du skal gå i skole med.

Vi starter med at synge ”Første Skoledag”, som vi sang til Sensommerfesten. Herefter skal du sammen med dine forældre lave en lanterne. Du får også mulighed for at lege lidt sammen med dine nye kammerater.

Vi slutter af med at vi skal udenfor en tur på legepladsen, hvor vi skal tænde lys i vores nye lanterner. Så er dagen ved at være slut, og vi synger vores farvelsang, inden du igen skal hjem.
Vi glæder os til at se dig igen til lysfest og hygge sammen med dig, dine nye klassekammerater og dine forældre.

Eftermiddagen er for DIG og klassekammeraterne i førstart, så derfor må dine søskende hygge derhjemme.

Du skal medbringe et tomt, rengjort syltetøjsglas Vi har sakse, lim, papir og diverse pynteting.

S.U. d. 10. november på mail til [email protected], [email protected], [email protected] med, hvor mange i kommer.

Med venlig hilsen alle os fra førstart.