HPR for fuld musik

I skoleåret 2018/19 har vi forskellige musiske tilbud på HPR. Tilmeldingen til de forskellige hold sker efter først-til-mølle princippet, og ved hvert hold er der angivet hvor mange deltagere der er plads til. Betalingen opkræves sammen med skolepengene.

Tilmelding til ALLE HOLD sker hos Louise Møller Vejen senest mandag d. 25. juni 2018. I vil få en bekræftelse på jeres tilmelding eller besked om plads på evt. venteliste. Alle holdene starter op i uge 33.

Mini-kor 0.-2.klasse.

Kor-arrangementer i løbet af skoleåret:

Efterår: Høstfest i SFO, skolefest, kor-dag med andre kor i Nordjylland.

Vinter: Juletræs-fest for de private dagplejere, Julesang i kirken, Nytårskoncert

Forår: Besøg på plejehjem, m.m.

Sommer: Forårs-/sommerkoncert på HPR

Mini-kor er for dig som er vild med at synge en masse gode sange, samt har lyst til at være en del af et kor-fællesskab. Vi skal synge forskellige sange af nyere dato, men også nogle gode gamle kor-klassikere. Vi vil deltage i forskellige arrangementer på skolen i løbet af skoleåret, samt tage ud af huset og give koncerter i nær-området. I år vil der, som de andre musiktilbud, være en egenbetaling, som bl.a. vil gå til kor t-shirts, kor-hygge på særligt udvalgte dage, samt til ture ud af huset m.m. Vi glæder os til at synge med jer!

Holdstørrelse: 45.

Undervisere: Marianne Steensen og Louise Møller Vejen.

Tid: tirsdage 7.lektion i D1 (kl. 13.35-14.20.) Pris: 50 kr./md.

Mellem-kor 3.-5.klasse.

Mellem-kor er et nyt tilbud til dig, som er vild med at synge og som har lyst til enten at fortsætte til kor eller at blive en del af et kor-fælleskab. Til Mellem-kor vil vi kaste os ud i større kor-udfordringer, såsom at synge flerstemmigt, synge i kanon, synge nyere hits, men også nogle af de gode gamle. Vi vil ligesom Mini-kor deltage i forskellige arrangementer på skolen i løbet af skoleåret, samt tage ud af huset og give koncerter i nær-området. Se ovenstående tekst-boks for eksempler på arrangementer.

Betaling går bl.a. til kor t-shirts, kor-hygge på særligt udvalgte dage, samt til ture ud af huset m.m. Vi glæder os til at synge med jer!

Holdstørrelse: 45.

Undervisere: Marianne Steensen og Louise Møller Vejen.

Tid: onsdage 7.lektion i D1 (kl.13.35-14.20). Pris: 50 kr./md.

SangSpilogBevægelse (SSB) 0.-1.klasse.

Vi skal stifte bekendtskab med mange af musiklokalets rytme- og slaginstrumenter, og blive godt bekendt med, hvad rytme er for noget. Vi skal rime og remse, bevæge os til sanglege og rytmik og vi skal ud i det univers, hvor musik og sang går sammen hånd i hånd, så børnene oplever, at de selv bliver en del af musikken. Vi bliver næsten til et ægte band.

Holdstørrelse: 20 elever fra henholdsvis 0.- og 1. klasse.

Underviser: Janni Kirkeby Nielsen

Tid: Mandage: 0.klasse i 7.lektion (kl. 13.35-14.20) og 1.klasse i 8.lektion. (14.25-15.10) i D1.

Pris: 95kr./md.

Rytmisk sammenspil 2.-3.klasse.

Hvis du går og drømmer om at være med i et band, spille noget fed musik og få nogen nye kammerater, skal du melde dig til Rytmisk sammenspil. Der sker noget, når mennesker spiller sammen. Glæden ved at få et sammenspil til at lykkes er fantastisk. Kunsten er at få alle til at være med, så der kommer musik ud af det, og hver enkelt oplever at være med til - ja nødvendig for - at skabe musikken.

Vi lærer lidt om noder og øver rytmer på trommesæt, akkorder på guitar, spiller bas og keyboard/klaver.

Holdstørrelse: minimum 6 elever op til 15 elever.

Underviser: Rie Breivik Weinkouff

Tid: torsdage i 7.lektion i D7 (13.35-14.20.) Pris: 95 kr.

Rytmisk sammenspil 4.-6.klasse.

Som i de sidste mange år tilbyder vi på HPR ”rytmisk sammenspil” for skolens mellemtrins-elever.

På dette hold vil der være mulighed for at stifte bekendtskab med eller udbygge færdigheder og viden omkring forskellige instrumenter inden for den rytmiske musik (trommer, div. Rytmeinstrumenter, el-bas, el-guitar, ukuleler, fløjte, keyboard, klaver).

Undervisningen sigter mod tilegnelsen af musikalske og instrumentale færdigheder.

Hovedformål med undervisningen er at skabe musik i fællesskab med andre og at lære ensemblespillets musikalske regler at kende.

Underviser: Jörg Brüning

Tid og sted: mandage 8.-9. lektion (kl. 14.25-15.10 og 15.15-16.00) i musiklokalet D7.

Pris: 95 kr./md

Skoleorkester 7.-10.klasse.

Skoleorkestret arbejder med et bredt repertoire inden for rytmisk musik, Herved tages der udgangspunkt i elevernes egne ønsker og kunnen.

Eleverne skal også prøve at skrive og synge/spille deres egen musik. I denne sammenhæng vil vi også inddrage elementær musikteori (fx ”harmonilære”), som er vigtigt for forståelsen af den musik, som vi spiller, og dermed kan sætte os i stand til selv at komponere og skrive sange.

Når man spiller sammen med andre, er det afgørende, at have et fælles sprog omkring musikken. Indlæringen af vigtige musikalske begreber, samt spil efter becifring og/ eller noder, vil derfor helt naturligt inddrages i undervisningen.

Skoleorkestret er en del af skolens kulturliv og medvirker ved forskellige skolearrangementer, og koncerter.

Underviser: Jörg Brüning

Tid: onsdage i 8.-9.lektion (kl. 14.25-15.10 og 15.15-16.00) i musiklokalet i D7.

Pris: tilbuddet er gratis.