Årets juleklippedag 2018

Den hyggeligste måned af dem alle er over os, og traditionen tro blev julemåneden skudt i gang med manér her på HPR i form af den årlige juleklippedag, som i år faldt fredag d. 30. november. Her var skemaet lagt på kaminhylden for en dag, mens forældre og bedsteforældre kom og julehyggede og klippede med elever og lærere ude i klasserne. Og som smørklatten i risengrøden var rigtig mange selvfølgelig iklædt nissehuer.

Det var derfor et dejligt rødt og julet syn, der mødte én i HPR-Hallen fra morgenstunden, da dagen startede med tænding af første lys i adventskransen samt efterfølgende tænding af det store juletræ i skolegården. Og selvfølgelig blev der sunget Nu tænder vi det første lys, Decembersangen samt Juletræet med sin pynt, inden alle myldrede ud i klasserne.

I år var der konkurrence om at udsmykke den flotteste klassedør, så der blev gået til den med saks, papir og lim. Ind imellem blev der dog også tid til at forsyne sig med de pebernødder og brunkager, der var stillet ud i klasserne, samt med æbleskiver, som kunne erhverves i både F-Huset, H-Huset og D1. Og som om det ikke var nok, var der rigtig mange klasser, der yderligere havde juleguf og kager med i skole i dag. Der er en grund til, det hedder den søde juletid …

Juleklippedagen er måske vores allermest elskede tradition – i hvert fald at dømme på de ekstra store smil, der strålede om kap med julelysene – og det er fysisk umuligt ikke at få julehumøret helt ind under huden efter sådan en dag.

Rigtig god julemåned til jer alle :-)

Klik her for at se alle billederne i albummet på Facebook